dimarts, 3 d’abril del 2012

DIA 20 ABRIL "LA FÀBRICA DE SOMNIS" INAGURACIÓ DELS CAMINS ESCOLARS DEL BARRI LA BORDETA

CAMINS ESCOLARS



La Fàbrica de Somnis ha estat convidada a l´Inaguració dels Camins Escolars , junt amb els Gegants i una gran Xocolatada. En aquesta Ocasió la Companyia lafàbricadesomnis ,al cap davant amb la Sònia Alonso, faràn ballar a tots els Escolars i familiars que assisteixina a l´inaguració.Estem molt orgullosos de poder formar part d´un projecte tant Especial.


Us adjuntem link de la Web de l´AJUNTAMENT on ha estat Publicat.



Camí escolar de la Bordeta
l´Ajuntament de Barcelona Publicat el 27/03/2012

El divendres 20 d'abril tindrà lloc la inauguració del camí escolar de la Bordeta.
Els nens i nenes de les escoles de la Bordeta podran anar de forma més segura a les seves escoles. La iniciativa dels camins escolars forma part de la nova cultura de mobilitat urbana. Contribueixen a fer més amable i a fer de l'espai públic un espai de relació i de convivència, més a la mida de les persones. La xarxa de camins escolars de Barcelona avui és un referent per a altres ciutats europees.
Divendres 20 d'abril tindrà lloc la inauguració del camí escolar de la Bordeta, en la qual participaran les sis escoles que formen part d'aquest camí escolar: Institució Montserrat, Perú, Cavall Bernat, Sant Medir, Proa i Gayarre. Els escolars sortiran a les 17 h de les seves escoles i faran un itinerari fins a la plaça Celestina Vigneaux, on hi haurà xocolatada i actuacions dels Gegants de Sant Medir i l'escola de dansa "la Fàbrica dels Somnis" . És un acte obert a tothom.

Total de visualitzacions del blog de la Fàbrica de Somnis: