dimarts, 14 d’abril del 2015

ZUMBA AMB ÈXIT A LA FÀBRICADESOMNIS


Resultado de imagen de zumba fitness

Tothom parla de Zumba, però: què és realment ?, ¿en què consisteix ?, ho pot fer tothom ?, és efectiu?

Què és zumba?
Zumba Fitness tracta de transmetre una nova filosofia esportiva que barreja el condicionament físic, l'entreteniment i la cultura en un ball. Tot això fomenta el condicionament físic vigoritzant.
Així sona complicat, però la realitat és que és més senzill del que sembla. Intenten ajudar-te a fer exercici d'una manera divertida. Volen que desterrem aquesta idea d'esport = mandra. Una classe de zumba dura una hora, t'imagines una hora ballant amb les teves amigues? Això és Zumba Fitness.

Quina part del cos treballes?
Les coreografies combinen música internacional amb coreografies fàcils de seguir, per aconseguir un entrenament de tot el cos i sentir-se alegre i saludable. Cada cançó té la seva coreo, però no importa que no te la sàpigues o que manquis del sentit de la coordinació, l'important és moure, riure i la resta arribarà sol. Hi ha diferents tipus de classes de Zumba, segons la zona del cos que vulguis treballar, i segons l'edat que tinguis.

Quin és l´Objectiu? Resultado de imagen de zumba fitness
Començar a moure´t de la cadira. Lluitar contra el sedentarisme i amb les que aconseguir mantenir-nos en forma alhora que, combinat amb una dieta sana, aconseguim perdre aquests quilets de més.També t´explicarem com la pots combinar amb diferents dietes o exercicis complementaris.

Així que si vols saber el que es la ZUMBA només has de venir a lafàbricadesomnis....




                                                          GRUP ZUMBA Curs 2015


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Total de visualitzacions del blog de la Fàbrica de Somnis: