dilluns, 23 de febrer del 2015

MASTERCLASS amb MATT STTEFANINA & DANA ALEXA

Com no podia faltar a la Nostre Escola, amb els millors ballarins del Mòn  de Dances Urbanes desde Los Angeles directament d´Amèrica, aquest cap de setmana l´Escola amb les seves màximes representants la Nostre Directora Sònia Alonso i Laia Pascual.

                

                                                                                       
                                              

Va ser una tarda genial, uns artistes amb potencia que arribaran on ells vulguin o desitgin , Felicitats!!!!


Matt Sttefanina
 Matt Steffanina créixer a Virgínia i va començar breakdance amb un amic a l'escola secundària. El seu interès per la difusió de la dansa de hip hop i després de mostrar la seva coreografia en un concurs de talent local es va convertir en el coreògraf cap d'un equip de ball hip hop i va ser portat a entrenar diversos grups de dansa de la competència. Després de mudar-se a Los Angeles el 2010, ràpidament es va començar a treballar en el ball de la indústria comercial per a artistes com Chris Brown, Lil Wayne, Jermaine Jackson, Snoop Dogg, DJ Tiesto, Busta Rhymes i Tyga. Matt també va actuar en programes com So You Think You Ca Dansi, The Tonight Show amb Jay Leno, i la coreografia per a la televisió i els comercials a l'estranger.


Resultado de imagen de dana alexa
Dana Alexa
 Dana Alexa néixer a Brooklyn, Nova York i va començar la seva formació en dansa a la tendra edat de 2 anys d'edat. Ella ràpidament es va enamorar de la dansa i va començar a entrenar seriosament i seguir una carrera professional a l'edat de 21. Ella ha entrenat amb els millors instructors en el món del hip hop, jazz, carrer jazz, tap i ballet. Ha estat professora de hip hop i jazz del carrer als estudiants de totes les edats i nivells, per HS i grups de dansa de la universitat, estudis, equips professionals, els equips semi-pro i molt més.

Dana va començar la seva carrera professional de dansa mitjançant la representació de la NBA a Nova York com una Knicks City Dancer. Ella va  ballar amb la cantant Kat Deluna en la seva gira de promoció mundial. A més, Dana es va convertir del coreògraf i director artístic Kat i coreografiar la gira mundial de Kat i dos vídeos musicals. Dana i després es va traslladar a Los Angeles per perseguir la seva carrera a la costa oest.

Més recentment, Dana coreografiat i interpretat a la Guàrdia de Bravo TV Què passa Housewives viu i la realitat de Nova Jersey. Ella ha treballat amb artistes com Tyga i Wiz Khalifa i acaba de tornar d'una gira per la Xina, on va actuar, ballar en un comercial nacional, coreografiat i tallers ensenyar. Dana també va ser recentment triada com una ballarina per a un comercial nacional Lexus i també en un comercial de Skyy Vodka sota la direcció de Tucker Barkley. Dana també ajuda coreògraf Matt Steffanina a les seves classes setmanals a la anada a  Hollywood i Millennium Dansa Complex. Ella apareix en innombrables vídeos amb Matt, alguns que han arribat a més d'un milió de visites a YouTube i han estat escrits per celebritats com Will.I.Am, Usher, Justin Bieber i Chris Brown.

Dana està ara representat per L'Agència de Talents Moviment i continuarà perseguint el seu somni amb passió i empenta implacable.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Total de visualitzacions del blog de la Fàbrica de Somnis: