diumenge, 21 d’abril del 2013

La Jove amb síndrome de Down, Anna Vives, candidata al premi Català de l’Any 2012


L ´Escola esta treballant amb el projecte de " tothom pot ballar", amb nois i noies amb discapacitats.
Desde que ens hem assabantat que l´Anna és una de les candidates a la Catalana de
 l´any 2012.
Hem volgut recolzar-la.

Us fem arribar el link, per poder votar la seva candidatura, molt i molt merescuda.
Aquí us fem saber més de l´Anna. I donem les gràcies a tots vosaltres.

Recoltzem a l´Anna....
EN  DEFENSA DE LES  CAPACITATS.....  la tipografia ‘Anna’ llesta per sensibilitzar


Anna Vives, una noia amb la Síndrome de Down, ha creat la seva pròpia tipografia de lletra disponible per escriure en qualsevol processador de textos, com el Word, per exemple.
L’objectiu d’aquesta iniciativa de l’Anna, amb la col·laboració de la Fundació Itinerarium, és aconseguir difondre i potenciar els seus valors associats: la igualtat social i la importància del treball en equip sumant capacitats.
L’Anna va començar a treballar la seva lletra amb un equip de persones al setembre del 2011 aconseguint, un any més tard, la seva digitalització alfabètica apta per escriure en qualsevol ordinador.
Amb la intenció de buscar una major difusió s’ha creat la marca de roba de l’Anna, on s’usen les seves lletres i dibuixos amb el mateix objectiu.
El 100% dels recursos econòmics que s’obtinguin de tots els projectes relacionats amb aquesta tipografia i marca de moda es destinaran a donar suport a problemàtiques social

SUMANT  CAPACITATS
La voluntat de la Fundació Itinerarium amb el projecte ‘Sumant Capacitats’ de l’Anna és donar suport a entitats socials existents amb qui col·laborem com la Fundació Aura o la Fundació Àlex. La primer en pro de la inserció laboral de les persones amb més dificultats i la segona en busca d’un model d’esport per a tothom.

La  jove  amb  síndrome de Down, Anna Vives, candidata al  premi Català de l’Any 2012



L'Anna, de 27 anys, és la creadora d'una tipografia que porta el seu nom i que ha estat tot un èxit. Des que va ser llançada, el setembre de 2012, la lletra Vives ja té un milió de descàrregues fetes des de 79 països diferents. La jove opta a aquest guardó que atorga El Periódico de Catalunya des de fa 13 anys a personalitats destacades de la societat catalana. 

DESDE  LA FÀBRICADESOMNIS   i  EN NOM DE LA SÒNIA  ALONSO,   DONEM SUPORT A L´ANNA, NOSALTRES JA HEM VOTAT  I    RECOLZEM   LA CANDIDATURA:

Per votar la candidatura de l'Anna podeu fer-ho a través del web

http://www.cataladelany.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Total de visualitzacions del blog de la Fàbrica de Somnis: